Twee landelijke nieuwbouwwoningen te Moerbeke

Geraardsbergen
Mijnwerkersstraat, 9500 Geraardsbergen
Nog twee woningen beschikbaar!

In het charmante Moerbeke, een deelgemeente van Geraardsbergen, worden momenteel drie prachtige nieuwbouwwoningen gerealiseerd. U krijgt volledige vrijheid in de keuze van materialen, van de ruwbouw tot de afwerking. Bovendien kunt u ervoor kiezen om de woning casco aan te kopen en bepaalde afwerkingswerken zelf uit te voeren. Alles is bespreekbaar met de projectleider.

De indeling van de woning is als volgt: op het gelijkvloers vindt u een ruime inkomhal, een toilet, een berging en een lichte woonkamer met aangrenzende eetplaats en een open keuken met uitzicht op de prachtige tuin. Op de bovenverdieping bevindt zich een nachthal, drie slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer. Bovendien is er een zolder aanwezig, wat extra mogelijkheden biedt.

De ligging van deze woningen heeft vele voordelen, met winkels, slagers, bakkers, het treinstation en een bushalte allemaal in de directe omgeving. De woningen worden gebouwd en afgewerkt volgens de verplichte normen, en u heeft de vrijheid om uw eigen materialen te kiezen. Houd er rekening mee dat de vermelde prijzen exclusief BTW zijn.

All-in prijs wordt beraamd op 346.071 euro

Als u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact op te nemen met Patrick op het nummer 0470858575.
Lees meer

Foto's van het pand

Documenten

Heeft u interesse in dit pand? Contacteer Patrick Wasteels!