Luxevastgoed kopen

Wij vinden uw droompand!

Stap 1
Luxevastgoed, bijzondere aanpak

Luxevastgoed, bijzondere aanpak

Bij Cornelis & Partners geniet u van een persoonlijke en discrete service, én meer dan 30 jaar expertise. Vertel ons uw wensen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan starten wij samen met u de zoektocht naar uw droompand.

Stap 2
Uitgebreid netwerk

Uitgebreid netwerk

In elk van onze zes vestigingen kan u rekenen op een in-house team van luxevastgoedmakelaars. Dankzij die expertise kunnen we u een gevarieerd aanbod van luxueuze panden aanbieden. Van landelijk gelegen villa’s over exclusieves lofts in de stad tot bijzonder interessante investeringspanden.

Stap 3
Kopen met een gerust gemoed

Kopen met een gerust gemoed

Eerst en vooral maken we tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar en uw verwachtingen beter kennen. Dat eerste gesprek kan zowel bij ons op kantoor als bij u thuis doorgaan. We besteden extra aandacht aan discretie, door bijvoorbeeld met neutrale (niet-bestickerde) wagens naar u toe te komen. Na het eerste gesprek gaan we samen met u op zoek naar een luxepand dat aan al uw wensen voldoet. We brengen u op de hoogte van elke potentiële match en helpen u verder met al uw vragen. Zo bent u steeds gerust van een persoonlijke én professionele service.

Stap 4
De sleutel tot succes

De sleutel tot succes

Zelf een exclusief eigendom vinden is geen gemakkelijke opdracht. Cornelis & Partners begeleidt u in elke stap van dit traject en maakt van uw zoektocht een succesverhaal. Onze garantie? Cornelis&Partners biedt u de meerwaarde die u in een dergelijk traject verwacht.

Interesse in een discreet vrijblijvend gesprek?

Interesse in een discreet vrijblijvend gesprek?

Contacteer Philip, gedelegeerd bestuurder,  voor meer info: