8 juni 2023

We duiken de zomer in!

Het is zover! Het is terug juni en we worden getrakteerd op prachtig weer! De stralende zonnestralen, de verkoelende bries en het vrolijke getjilp van vogels … de ultieme uitnodiging om ons leven van binnen naar buiten te verplaatsen. Ooit nagedacht over hoe fantastisch het zou zijn om je eigen oase van ontspanning en plezier te hebben? Woningen met zwembad, daarover hebben we het! Klaar voor een verfrissende duik in onze vastgoedportefeuille met zwembaden? 5 redenen waarom een woning kopen met een zwembad een goede investering kan zijn!

Cornelis & Partners
Door Cornelis & Partners
We duiken de zomer in!

1. Een meerwaarde voor je woning.

Het investeren in je tuin is een rendabele investering, want het zorgt voor een meerwaarde van je woning. Onderzoeken hebben uitgewezen dat de aanleg van een zwembad een investering is die de waarde van uw huis tot wel 20% verhoogt, en dat gedurende vele jaren. Daarbij is geld omzetten in liquide middelen nu eenmaal een populaire strategie als de economie sputtert.

 

2. Echte plus voor je gezinsleven.

Het zwembad is de ideale plaats om aangename momenten met je gezin door te brengen. De playstations en tablets maken plaats voor bewegen in en rond het zwembad. Voor samen plezier maken! Genieten van ontspanningsmomenten zonder vervelende autoritten.

Genieten van een aperitiefje met vrienden al luierend langs het zwembad, een ontbijt bij de eerste ochtendzon, lekker lang buiten genieten van een warme zomeravond terwijl de bbq nog staat na te smeulen. 

Baantjes trekken en zelf de conditie optimaal onderhouden.

Bouwen aan onvergetelijke momenten.

3. Baden in waardevolle luxe

Woningen met een zwembad stralen niet alleen luxe uit, maar trekken ook potentiële kopers of huurders aan. De reden hiervoor is duidelijk: de luxueuze en ontspannen levensstijl die het biedt, spreekt velen aan. Een zwembad is een gewild kenmerk dat waarde toevoegt aan je vastgoed en de verkoopbaarheid en het rendement ervan kan vergroten.
 

4. Een plonske a day keeps the doctor away

Een zwembad biedt niet alleen diverse gezondheids- en welzijnsvoordelen, maar stimuleert ook een actieve levensstijl door regelmatig te zwemmen. Zwemmen is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging die de conditie verbetert en stress vermindert. Het hebben van een eigen zwembad moedigt je aan om hiervan te profiteren en te genieten van deze gezonde activiteit.

5. Eyecatcher alert 

Tot slotkan de esthetische waarde van een woning verhogen en de uitstraling van de buitenruimte verbeteren, wat het onderscheidt van andere woningen op de vastgoedmarkt. Een prachtig ontworpen zwembad kan fungeren als het visuele middelpunt van je tuin, wat een echte wow-factor creëert. Door het toevoegen van stijlvolle en gezellige tuinmeubelen wordt het de ultieme plek waar ieders hart gestolen wordt.

Kortom, het bezitten van een woning met een zwembad is meer dan alleen een luxe. Het is een investering in je levensstijl, gezondheid en welzijn. Naast het bieden van verkoelend plezier en ontspanning tijdens warme zomerdagen, voegt een zwembad ook waarde toe aan je vastgoed en vergroot het de aantrekkingskracht op potentiële kopers of huurders. Bovendien moedigt het regelmatig zwemmen een actieve levensstijl aan en biedt het diverse gezondheidsvoordelen. Als kers op de taart verbetert een prachtig ontworpen zwembad de esthetiek van je buitenruimte en creëert het een ware oase van plezier en ontspanning. Dus waarom wachten? Neem een duik in de wereld van woningen met zwembaden en investeer in een stukje luxe dat je dagelijks vreugde en waarde zal brengen.

 

 

Ben je nu op zoek naar een woning met zwembad? Neem gerust eens een kijkje doorheen ons aanbod! 

Niet gevonden wat je zocht? Wees niet getreurd, wij gaan graag voor jou op zoek! Schrijf je in: www.cornelis-partners.be/blijf-op-de-hoogte !