Energiezuinig nieuwbouwproject van 2 HOB op Kwenenbos

Merelbeke
oppervlakte
199 m²
Hoogstraat, 9820 Merelbeke
Droom je van een nieuwe, moderne villa in een rustige, groene omgeving? 
Zie een identieke afgewerkte woning in dezelfde straat, Hoogstraat 49!

De woningen hebben een moderne, warme stijl, zijn zuidwest gericht en liggen in een rustige straat op wandelafstand van de Scheldevallei, het Hollebeekpark, het Rotary-bos en kasteel Krombrugge.

Deze kwalitatieve woningen zijn doordacht en praktisch ingericht, met grote raampartijen waardoor u altijd van veel lichtinval kan genieten.

INDELING: inkomhal, gastentoilet met lavabo, een lichtrijke leefruimte met open keuken, een praktische berging, 3 slaapkamers, (2 slaapkamers met terrassen op het zuiden) een badkamer (ligbad en inloopdouche) en de zolder kan nog ingericht worden tot extra kamer(s). Twee woningen beschikken over een carport.

De inrichting van de keuken en de badkamer bepaalt uzelf met een ruim budget van 20.000 € voor de keuken en 7.000 € voor de badkamer.

Deze energiezuinige woningen worden uiteraard gebouwd volgens de strenge bouwvoorschriften: zonnepanelen, warmtepomp, HR dubbel glas in aluminium profielen, vloer-spouw- en dakisolatie, enz.

TROEF: DE LIGGING! 
Op wandelafstand van scholen, openbaar vervoer en de Scheldevallei. Het opritten complex R4, E40 en E 17 op slechts 5 km.

De verkoopprijs is:
-    voor lot 1 (links – 469 m²) 616.465 € 
-    voor lot 2 (rechts – 471 m²) m² 617.435 €
Exclusief kosten.

Wenst u meer info, de plannen en het lastenboek, mail naar marianne@cornelis-partners.be of bel Marianne op het nr. 0478 38 12 88.
Lees meer
Marianne Derudder
Marianne Derudder
Vastgoedmakelaar
BIV: 510636
0478/38 12 88
marianne@cornelis-partners.be
Print deze pagina

Foto's van het pand

Heeft u interesse in dit pand? Contacteer Marianne Derudder!