Project Koning Albertlaan

Zelzate
Koning Albertlaan 3, 9060 Zelzate
Droom je van een nieuw huis dat het beste van centraal wonen combineert met moderne comfort en stijl? Deze bouwgronden (elk 377m²) zijn gelegen te Zelzate, in de onmiddellijke omgeving van winkels, restaurants, invalswegen, ... 

Het perceel bevat 2 loten, dewelke afzonderlijk verkocht worden en elk geschikt zijn voor het bouwen van een gesloten bebouwing.

Mogelijkheid tot het bijkopen van volgende project:
De nog te bouwen woningen zijn zorgvuldig ontworpen met comfort in gedachten. Op het gelijkvloers vindt u een moderne keuken, een ruime leefruimte, een praktische wasplaats en een hal met een apart toilet. De perfecte lay-out voor het dagelijkse leven en entertainment.

Op de eerste verdieping zijn er maar liefst 3 ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen. Er is ook een eigentijdse badkamer voor ultiem comfort.

De tuin is zuidwest gericht, wat betekent dat je het hele jaar door van zonlicht kunt genieten. De ideale plek voor ontspanning, spelen en tuinfeesten.

Stijl, indeling en grootte van de woning zijn nog aanpasbaar; eventuele wijzigingen worden nadien herrekend aan de vastgelegde eenheidsprijzen. Afbeelding van de woning is slechts illustratief en niet bindend. Modellen en stijlen zijn vrij te kiezen, afhankelijk van uw persoonlijke smaak.

De prijs van het huis bedraagt 163.300 euro exclusief BTW, ereloon van de architect en bijkomende studiekosten.
De prijs van 1 lot grond bedraagt 85.000 euro.

Bel Simon op 0478/206.774 voor meer info.
Lees meer

Foto's van het pand

Documenten

Heeft u interesse in dit pand? Contacteer Simon Coens!