BEN-koppelvilla's met 3 slaapkamers

Oosterzele
oppervlakte
382 m²
Geraardsbergse steenweg 256, 9860 Oosterzele
Voor wie op zoek is naar een halfopen bebouwing in eigentijdse architectuur, gekoppeld aan subliem modern wooncomfort, gelegen in een rustige omgeving, is dit een opportuniteit. Bovendien zijn steden zoals Gent en Oudenaarde makkelijk bereikbaar, en begeef je je via de E40 snel naar alle grote stedelijke centra van het land.

Elk van deze halfopen villa’s blinkt uit door haar sublieme architectuur. Een optimaal gebruik van ruimten en volumes maakt dat het lijnenspel als strak en toch speels wordt ervaren.
Binnenin heersen ruimte en licht. Door de grote raampartijen baden alle leefruimten in het daglicht, terwijl de hoge plafonds het gevoel van ruimte nog versterken. Tegelijkertijd zorgen deze grote ramen voor een prachtig zicht op de ruime tuinen, waar je uitkijkt over de uitgestrekte weilanden.

De woningen van Molenkouter zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze bieden ook een onvergelijkbaar wooncomfort. Dit onder andere door de vloerverwarming, aangestuurd door een warmtepomp, voor een behaaglijk gevoel. Door de voorziene zonnepanelen in combinatie met de warmtepomp blijft de energiefactuur ook aangenaam laag.

Deze high-end koppelvilla's kunnen nog afgewerkt worden naar uw wensen. Contacteer Pieter Cardoen op 0475 36 12 52 of via mail pieter@cornelis-partners.be voor bijkomende info (plannen, e.d.) of bezoek aan kijkwoning, ...
Lees meer

Foto's van het pand

Heeft u interesse in dit pand? Contacteer Pieter Cardoen!