Nieuwbouwproject "Le Bo" - Wondelgem

Wondelgem
oppervlakte
361 m²
Botestraat , 9032 Wondelgem

In Wondelgem, aan de rand van Gent, heerst een gezellige sfeer. Hier gaat de drukke stad over in landelijke rust. Het rumoer van de metropool maakt plaats voor de stilte van de groene rand.
Net op deze plaats ligt Le Bo. Een kleinschalig nieuwbouwproject met vijf verschillende en lichtrijke appartementen, elk appartement wordt getypeerd door zijn groot terras. Grote lichtpartijen en bijzonder energiezuinige opzet.
Le Bo wordt een plaats waar het goed wonen is. Jong en fris, karaktervol en eenvoudig, statig en dynamisch. De architecten geven door te gaan voor zowel een strakke afwerking, energiezuinige maatregelen en enkele speelse groene elementen een sterk architecturaal statement.

Gelegen op een steenworp van Gent biedt Le Bo de ideale ligging, zowel voor automobilisten, pendelaars als fietsers. Met de wagen bereik je vlot de Gentse ring, mogelijkheden tot parking zijn zowel op de Le Bo site als vlakbij ruim aanwezig. Bus- en tramverkeer naar het centrum van Gent ligt op wandelafstand. Verschillende aangelegde fietspaden maken de verplaatsingen mogelijk en laagdrempelig.

Het hart van Wondelgem ademt dan weer kalmte en authenticiteit, met een vernieuwde Dries, cultureel centrum en tal van gezellige restaurants, winkeltjes en scholen. Le Bo bevindt zich nabij verschillende supermarkten en op een paar straten van de gemeentebibliotheek.

Wenst u meer inlichtingen of een bezoek? Schrijf u in op www.cornelis-partners.be of contacteer Bart. 0472/132 389

Lees meer

Foto's van het pand

Berekening maandelijkse kosten

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:

Uw maandelijkse aflossing bedraagt

0 euro

Heeft u interesse in dit pand? Contacteer Bart Van Hullebusch!