Zottegem

Woning

bar 546 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

COMPROMIS IN OPMAAK - Mooie woning op TOP locatie te Zottegem!

COMPROMIS IN OPMAAK
Voor meer info of een bezoek contacteer Roxanne: 0496/85.09.62

In een rustige wijk op wandelafstand van het centrum van Zottegem treffen we deze kwaliteitsvolle woning aan. Van hieruit heeft u tevens een vlotte verbinding naar de verschillende verbindingswegen.

Het gelijkvloers bestaat uit een centrale inkom met afzonderlijk toilet, een lichtrijke leefruimte met aansluitende eetplaats, een open keuken met ontbijthoek & een praktische wasplaats met douche. Een fantastische & gloednieuwe veranda werd aan de achterzijde van de woning aangebouwd, deze heeft direct contact met de tuin/terras en zorgt voor heel veel lichtinval in de woning. Er is een inpandige garage aanwezig voor 1 wagen. De woning is grotendeels onderkelderd: een droge kelder waar u zowel voeding als spullen kan stockeren.
Op de verdieping zijn er naast de ruime badkamer ( Bad+wc en dubbele lavabo) 3 slaapkamers, waarvan 1 ouder kamer 2 kinderkamers en 1 berging.

Extra troeven : een hoogwaardige inrichting & materiaal gebruik, de vernieuwde keuken, de installatie van de zonnepanelen & tot slot de muren die geïsoleerd werden.
De tuin is volledig aangelegd : met zowel de beplanting (‘groen’) als de verhardingen. Houten zijpoortjes sluiten het domein af.
Bovenvermelde prijs is een indicatieprijs. Mis deze Topper niet!


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in