Zottegem

Woning

bar 66 m²
bar 3
bar Neen
bar Neen

Moderne stadswoning met 3 slaapkamers en groot terras met aparte toegang

BEZOEKDAG op ZATERDAG 30 JUNI 2018 na AFSPRAAK.

Bel snel naar Karin: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62.

Deze gezellige stadswoning vinden we in de Godveerdegemstraat nr. 166 in Zottegem, aan het Sint-Elisabeth-ziekenhuis en op wandelafstand van het centrum, openbaar vervoer en het station. De Europaweg met verbindingen naar Gent en de E40 richting Brussel ligt op een boogscheut. De woning werd volledig vernieuwd en heeft de waarde van een nieuwbouw. EPC: 180kWh/m²!!
Via de inkomhal met apart toilet komen we in de cosy leefruimte. Aansluitend vinden we de zeer lichtrijke en volledig geïnstalleerde keuken. Naast de inkom bevindt er zich een polyvalente ruimte, die dienst kan doen als was- en bergplaats of als bureel.
Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer, een dressing, een moderne badkamer met inloopdouche, lavabomeubel, ligbad én toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich de tweede en de derde slaapkamer.
Via het grote schuifraam kom je op het aangelegde terras, waar het aangenaam vertoeven is in alle privacy. Het terras van 15m2 is apart toegankelijk via de ernaast liggende straat.
TROEVEN: op wandelafstand van openbaar vervoer, station, scholen en het winkelcentrum, dak volledig vernieuwd en super geïsoleerd, centrale verwarming op aardgas met hoogrendementsketel, volledig vernieuwde elektriciteit, extra isolerende beglazing, afwerking in kwalitatieve materialen, aansluitingen TV en internet, gezellig terras, …
Doe uw bod op de bezoekdag vanaf deze prijs.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in