Zingem

Woning

bar 310 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING IN HET RUSTIGE ZINGEM TE KOOP!!

BEZOEKDAG ZATERDAG 29/08. LET OP: DE PRIJS IS EEN STARTPRIJS.
Deze in 2010 prachtig gerenoveerde woning met authentieke elementen is gelegen in een rustige straat op een boogscheut van het centrum van Zingem.
De hoge plafond in de living, de trap, de grote glaspartijen, de balken in 1 van de slaapkamers zijn maar enkele voorbeelden van de mooi bewaarde authentieke elementen na de renovatie. Bij het binnenkomen van de woning komen we terecht in de gang die als centrale as door de woning loopt. Van hieruit heb je toegang tot de living, de keuken, de wasplaats, het gastentoilet, de droge kelder en de trap naar boven. De hele benedenverdieping wordt gekenmerkt door de stenen vloer bestaande uit grote tegels, de grote lichtrijke witte ruimtes en de ingebouwde spots. De living is hiervan een prachtig voorbeeld. Vervolgens hebben we de volledig geïnstalleerde keuken met eetplaats waarbij de aanwezigheid van een lichtkoepel een extra troef is.
Op de 1ste verdieping vinden we 2 mooi afgewerkte slaapkamers, waarvan 1 nu als bureau wordt gebruikt, en een ruime badkamer met bad, douche en toilet. Op de bovenste verdieping vinden we de 3de afgewerkte grote slaapkamer terug die gekenmerkt wordt door de bewaarde houten balken.
Daarnaast is er nog de aanwezigheid van een garage en een zeer gezellige tuin met een mooi aangelegd zonnig terras.
Via onderstaande link kan je de 3D-reportage bekijken:
https://my.matterport.com/show/?m=AUMCPxK1djt
Contacteer Bart voor het inplannen van een bezoek op het nummer 092741558.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in