Zelzate

Woning

bar 302 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Te renoveren prima gelegen ruime woning met vele mogelijkheden.


Deze half open bebouwing ligt op het einde van de straat met frontaal een mooi parkzicht. Het is een zeer kindvriendelijke buurt met alle dagelijkse noden in de onmiddellijke omgeving (warenhuizen, openbaar vervoer, scholen,…). De nabijgelegen R4 en expresweg E34 zorgen voor vlot woon-werkverkeer.
Het gelijkvloers omvat een inkom, ruime living, keuken, achterkeuken/wasplaats en berging. De eerste verdieping omvat drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. Hier heeft u de mogelijkheid een vierde slaapkamer te creëren. Het dakgebinte is in goede staat. De liefhebber zal de vele authentieke materialen weten te appreciëren. De woning is energetisch volledig te renoveren.
De eigendom is goed georiënteerd en omvat een op te frissen koer/tuintje. Een extra troef is de ruime achtergelegen garage of werkplaats, toegankelijk via de naastgelegen gemeenschappelijke oprit.
Ben je een handige harry en wil je starten aan een betaalbare prijs, dan kan je van deze eigendom een mooie ruime gezinswoning maken met de mogelijkheid tot het creëren van vier slaapkamers en veel bewoonbare oppervlakte. Voor meer inlichtingen over deze prijsvriendelijke uitzonderlijke opportuniteit, bel Gunther 0478/77.05.22.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in