Zelzate

Woning

bar 123 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Te renoveren prima gelegen woning met vele mogelijkheden.

De eigendom ligt op het einde van een doodlopende straat met een mooi zicht over het kanaal. Het is een zeer kindvriendelijke buurt met alle relevante benodigdheden in de onmiddellijke omgeving (± 500 m van het marktplein, openbaar vervoer, scholen,…). Via de R4 bereikt u op korte afstand de autosnelwegen naar diverse richtingen.
Ben je een handige harry en wil je starten aan een betaalbare prijs, dan kan je van deze eigendom een mooie gezinswoning maken met mogelijkheid tot het creëren van vier slaapkamers. In de voorgevel is recentelijk het schrijnwerk vervangen door raamwerk in PVC, met een super isolerende beglazing.
Het gelijkvloers is momenteel ingedeeld in een lichtrijke living, keuken, achterkeuken/wasplaats en badkamer. De eerste verdieping omvat drie slaapkamers. De tweede verdieping omvat nog een extra slaapkamer en afzonderlijke zolderruimte, te bereiken via een vaste trap. Het dakgebinte is in zeer goede staat, doch het onderdak en de bedekking is te vervangen. Het sanitair en de elektriciteit dient volledig vernieuwd te worden.
De eigendom is zuidelijk georiënteerd waardoor u op het koertje van een gezellige zomerse barbecue kan genieten. Een extra troef is de ruime achtergelegen garage of werkplaats, toegankelijk via de Knikkerstraat.
Voor meer inlichtingen over deze prijsvriendelijke uitzonderlijke opportuniteit of een bezoek, bel Gunther 0478/77.05.22.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in