Wondelgem

Woning

bar 509 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Lichtrijke woning op een geweldige locatie!

Voor extra inlichtingen of een bezoek, contacteer Arvid op 0468/359001
De woning is gelegen in Wondelgem op een toplocatie, vlakbij het centrum & in dichte nabijheid van scholen, bushaltes, winkels, restaurants… Met het openbaar vervoer of met de fiets sta je op 15min in het centrum van Gent. Met de wagen sta je op 2min op de buitenring (R4) van Gent. De rustige wijk & ruime tuin maken van deze woning een absolute topper.
De indeling van de woning is als volgt: Gelijkvloers: inkomhal, ruime en zeer lichtrijke living (36m²), keuken, wasplaats & toilet. Er is ook een kleine kelder aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers, 1 kleine kamer & een badkamer met toilet. Onder de nok van het geïsoleerd dak is er een zolder die momenteel gebruikt wordt als opslagruimte.
De woning is voorzien van centrale verwarming op aardgas met een nieuwe condenserende hoogrendementsketel in de wasplaats. Er staat ook een alleenstaande garage aan het einde van de oprit.
De oppervlakte van het perceel is 509m², de bewoonbare oppervlakte is 160m² (zolder niet mee gerekend). De vermelde prijs is een indicatieprijs (vanaf-prijs).

Voor extra inlichtingen of een bezoek, contacteer Arvid op 0468/359001.

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in