Wondelgem

Woning

bar 231 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Energiezuinige ruime gezinswoning met vier slaapkamers, tuin, en garage op een topligging

Bel Gunther 0478/77 05 22
In een deelgemeente van Gent (Wondelgem) treft u deze verzorgde en instapklare ruime gezinswoning die in de loop van de jaren al verschillende renovaties heeft ondergaan. Op het gelijkvloers treffen we een lichtrijke woonkamer met aansluitend een volledig geïnstalleerde open keuken. Aanpalend is er een verzorgde badkamer. Door de lichtinval en het open karakter van het gelijkvloers, ervaart u een aangenaam ruimtelijk gevoel.
Op de bovenverdiepingen zijn er vier volwaardige slaapkamers en een extra badkamer met douche en toilet.
De woning wordt verwarmd aan de hand van een centrale verwarmingsinstallatie met een energiezuinige condenserende gasketel. Dit laatste in combinatie met de zonnepanelen zorgen voor lage energiekosten. U vindt alle dagelijkse noden zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en kinderopvang op wandelafstand.
Prijs-kwaliteitverhouding kent deze eigendom vlakbij Gent zijn gelijke niet. U bent na afspraak met Gunther (0478/77.05.22) van harte welkom op de enige bezoekdag aanstaande zaterdag 14 september. De vermelde prijs is een vanaf prijs. Laat deze unieke kans niet aan u voorbij gaan!


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in