Wondelgem

Woning

bar 250 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Centrum Wondelgem: woning met 3 slaapkamers en een garage.

Bent u op zoek naar een woning op een top ligging? Dan is dit de ideale woning voor u! Mits nog enkele renovaties/verdere afwerking kan dit jullie nieuwe gezinswoning worden.
Via de inkomhal komt u binnen in een gezellige leefruimte met houtkachel, gevolgd door de keuken, toilet, een gerieflijke wasplaats en een droge kelder. Op de 1ste verdieping tellen we 2 volwaardige slaapkamers, een bureautje en de ruime badkamer (douche, lavabo in meubel, maatkasten en een 2de toilet) Via een vaste trap bereiken we de 2de verdieping met overloop en een 3de slaapkamer met daarnaast 2 geïsoleerde zolder ruimtes die nog kunnen ingericht worden tot extra kamers/berging.
De garage is vernieuwd in 2009 : nieuw geïsoleerd dak, nieuwe poort, gevloerd, vele maatkasten en een gootsteen. Het ZUID gericht terras is heraangelegd in 2016. De betonplaat voor een tuinhuis ligt klaar.
Troeven: CV op aardgas, brander HR Top, elektriciteit conform AREI, een regenwater put van 5.000 L, nieuwe septische put, alle waterleidingen zijn vernieuwd (geen loden buizen meer aanwezig in de woning)
Extra troef: DE LIGGING ! Alle winkels, scholen (op 500m), openbaar vervoer en de belangrijkste invalswegen in de nabijheid.
Wenst u meer informatie of een bezoek? Contacteer Marianne: 0478 38 12 88.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in