Wondelgem

Woning

bar 37 m²
bar 2
bar Neen
bar Neen

Ideaal gelegen instapklare starterswoning met twee slaapkamers en dakterras

In een deelgemeente van Gent (Wondelgem) treft u deze verzorgde en instapklare rijwoning. De inkomhal met glazen deur brengt extra daglicht in de living. Bij het betreden van de woonkamer overvalt u een gevoel van sfeer en gezelligheid. De aanpalende open keuken baadt in het licht. De gelijkvloerse badkamer met luxueuze douche is gerenoveerd met kwaliteitsvolle materialen.
Op de eerste verdieping treft u een ruime overloop, dienstig voor diverse doeleinden, met een eerste slaapkamer die uitgeeft op een dakterras. U wordt hier wakker met een stralende zon en een aangenaam zomers buitengevoel. Via een vaste trap bereiken we de dakverdieping waar een ruime tweede slaapkamer is ingericht met diverse opbergmogelijkheden (dressing).
De woning wordt verwarmd aan de hand van een centrale verwarmingsinstallatie, gevoed door een energiezuinige condenserende gasketel, lage energiekosten zijn hier troef. U vindt alle dagelijkse noden zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en kinderopvang op wandelafstand.
Prijs-kwaliteitverhouding kent deze verzorgde rijwoning vlakbij Gent zijn gelijke niet. U bent van harte welkom op de enige bezoekdag aanstaande zaterdag 9 juni. Graag uw aanwezigheid bevestigen via het nummer 09/274.15.58. De vermelde prijs is een indicatie. Laat deze unieke kans niet aan u voorbij gaan!


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in