Waarschoot

Woning

bar 1 757 m²
bar 5
bar Ja
bar Ja

Bungalow met 5 slpks en tuin

Te Lievegem (voorheen Waarschoot) verkopen wij deze zeer grote vrijstaande woning in bungalowstijl. De woning is rustig gelegen, maar toch in directe nabijheid van het commercieel centrum en openbaar vervoer. Het grondoppervlak is volgens de kadastrale gegevens 1.757m² groot en is momenteel ingedeeld als woning, tuin en groentetuin.

De woning is volledig onderkelderd en structureel in orde, maar dient gemoderniseerd te worden. De aanwezigheid van zonnepanelen zorgt voor een serieuze verlaging van de elektriciteitsrekening. De geïsoleerde zolder biedt extra bergmogelijkheid.

Indeling: Inkomhall, bureau, keuken, berging, living, badkamer, wasplaats, 4 tot 5 slaapkamers, garage, terras, gigantische tuin met tuinhuis,…

De woning beschikt over een afzonderlijk gedeelte met eigen inkomhall, leefruimte, keuken en slaapkamer. Dit deel is uitermate geschikt om een iemand (zorgbehoevend) te laten inwonen of om te gebruiken als professionele ruimte.

Voor de verkoop van deze woning wordt gewerkt met één bezoekmoment op zaterdag 18 juli.
De vermelde prijs van 345.000 € is een indicatieprijs. Er wordt gewerkt met een biedingen per e-mail. Afspraken via Bart op nr. 0476/42 73 28.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in