Vrasene

Woning

bar 850 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Charmante te renoveren halfopen bebouwing in Vrasene

Charmante te renoveren rijwoning met garage en grote tuin. Deze woning zou kunnen omgebouwd worden voor een eigen praktijk indien dit gewenst is.

Aan de straatkant heeft u de garage, een inkom en de living met een pelletkachel die voor gezellige warmte zorgt. Achter de living bevindt zich de ruime keuken, die totaal gerenoveerd werd. Deze beschikt over een grote koelkast, micro-golfoven, combi-oven met steamer, vaatwasser, vitrokeramische kookplaat en dampkap. Achter de keuken bevindt zich een gezellige veranda met kacheltje. Daarnaast is een zeer ruime berging, die gemakkelijk kan omgebouwd worden tot living en dan zou je zicht hebben op de grote tuin. Op deze manier zou de huidige living, perfect kunnen gebruikt worden voor een bureau of eigen praktijkruimte.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een ruime badkamer met nieuwe inloopdouche. Op zolder zou u nog 2 ruime slaapkamers kunnen maken, mits het plaatsen van een vaste trap. Nieuwe ramen en de badkamer eens opfrissen is hier wel aangewezen. Gaat u de uitdaging aan om deze woning hedendaags te maken, kom dan gerust even een kijkje nemen en u zal versteld staan over hoeveel ruimte deze woning beschikt. Voor meer informatie of een bezoek, bel Michèle 0478/41 32 47

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in