Tielt

Woning

bar 783 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Woning met veel potentieel in centrum Tielt!

Deze woning werd reeds deels gerenoveerd, mits nog enkele werken te finaliseren wordt dit een pareltje! Uitermate topper aan deze woning is de ruime tuin en de ruime garage met aansluitend een bureel met een inkom afgescheiden van het privégedeelte. Ideaal voor een kleine zelfstandige!
Beneden werd de leefruimte reeds uitgebreid met ruime glaspartijen. Naast de open keuken vinden we de badkamer en een apart toilet terug. In de keuken vinden we een trap terug die ons naar de droge kelder brengt. Boven zijn er 3 slaapkamers, bureau/ dressing, toilet en een vaste trap naar de ruime geïsoleerde zolder. De tuin werd reeds volledig aangelegd en is voorzien van een nieuw tuinhuis met patio. Nieuwe verwarmingsketel! De vermelde EPC-waarde is de waarde van voor de werken! Alle verbouwingen werden uitgevoerd onder het toezicht van een architect, plannen e.d. zijn voor handen. Klein beschrijf mogelijk!
Wenst u een bezoek op deze woning of meer info? Wacht dan niet te lang en contacteer Charlotte Roets op 051/140290 of charlotte@cornelis-partners.be


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in