Sint-Lievens-Houtem

Woning

bar 186 m²
bar 4
bar Ja
bar Neen

Energiezuinige gezinswoning (BJ 2012)

Voor meer info of een plaatsbezoek, contacteer Randy Remue via 0479 99 99 90
Deze energiezuinige (E55) woning werd gebouwd in 2012 en is superieur afgewerkt. De ruime woning is eveneens onderhoud- en kindvriendelijk gebouwd. Waardoor het dan ook de ideale gezinswoning is!

Indeling: via de charmante voortuin krijg je toegang tot de woning. Door de voordeur kom je terecht in de ruime hal waar de prachtige massieve binnendeuren de aandacht trekken, zij verbergen enerzijds de ruime toilet en anderzijds de doorgang naar de dubbele garage met sectionale poort, een grote berging en afzonderlijke Welness-ruimte met een nagel nieuwe Infrarood Therapy Sauna.

Verder heb je in de hal ruimte voor een vestiaire en de met natuursteen uitgewerkte trap naar het 1ste verdiep. Op het 1ste verdiep is er een grote lichtrijke en open leefruimte met zitplaats, eetplaats en een moderne, volledig uitgeruste keuken. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de leefruimte zijn er grote schuiframen met toegang tot een balkon en terras.

De traphallen zijn afgesloten met opnieuw prachtige massieve deuren die de leefruimte naar een exclusiever niveau tilt. Het 2de verdiep bestaat uit een ruime prachtige badkamer met toilet, douche en ligbad en 3 slaapkamers. Op het 3de verdiep bevindt zich de ruime master bedroom voorzien van een dressing en zeer veel opbergruimte. Verder is er een grote gemeenschappelijke oprit die tevens als een veilig speelterrein voor kinderen kan gebruikt worden.

Deze woning is bij uitstek geschikt voor gezinnen waarbij de bewoonbare oppervlakte iedereen zal verbazen zodra u dit pareltje betreedt. Gelegen nabij winkels, scholen en op amper 10min van oprit Wetteren E40. TOPPER voor de streek.

Voor meer info of een plaatsbezoek, contacteer Randy Remue via 0479 99 99 90.

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in