Sint-Lievens-Esse

Woning

bar 1 686 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Statige villa met 4 slaapkamers op een domein van 16are36

BEZOEKDAG op ZATERDAG 30 juni 2018 na AFSPRAAK. Bel snel naar Karin: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62.
Deze tijdloze villa vinden we in de Schipstraat nr. 43 in Sint-Lievens-Esse, in een residentiële straat en in de omgeving van alle grote verbindingswegen naar Zottegem en Gent. De opritten van de E40 in Wetteren richting Brussel en Oostende zijn vlot bereikbaar. De woning is op te frissen maar instapklaar en energiezuinig o.a. door de zonnepanelen met certificaten en de volledig vernieuwde en goedgekeurde elektriciteit. EPC: 322kWh/m².
De ruime inkomhal met open trap en apart gastentoilet geeft toegang tot een slaapkamer of bureau, de garage en de gezellige en lichtrijke leefruimte. Aansluitend vinden we de keuken met vaste kasten. Een groot raam kijkt vanuit de living uit op het zonnige terras. Op de eerste verdieping zijn er drie grote slaapkamers en een vernieuwde badkamer met lavabomeubel, ligbad en toilet.
De garage in de woning biedt plaats voor een grote wagen en geeft extra bergruimte. Naast de woning bevindt zich een tweede garage met tuinberging. De prachtige vergezichten over de velden zijn ideaal om te relaxen en te genieten van alle rust.
TROEVEN: instapklaar, stevige structuur met betonnen gewelven, vlotte verbinding naar de grote steden en openbaar vervoer, dak in perfecte staat, zonnepanelen met certificaten, volledig vernieuwde elektriciteit, ruime bewoonbare oppervlaktes, zuidgerichte gezellige tuin, twee garages,…


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in