Sint-Amandsberg

Woning

bar 100 m²
bar 5
bar Ja
bar Ja

Ruime familiewoning op een rustige ligging te Sint-Amandsberg

Deze ruime opgefriste woning telt maar liefst 5 slaapkamers & 2 badkamers gelegen op een rustige doch zeer centrale ligging te Sint-Amandsberg.
Op het gelijkvloers vinden we de leefruimte van 30m² met aansluitend de keuken (12m²) die op zijn beurt toegang verschaft tot de ruime koer van 16m². Via de inkomhal vinden we een handige opbergruimte of fietsenberging met de trap naar boven toe.
Op de eerste verdieping; 2 slaapkamers (18m² en 14m²) met eveneens de vernieuwde badkamer (10m²), als vloerbekleding is er momenteel vinyl voorzien, maar hieronder schuilt de authentieke en karaktervolle planché vloer die nog steeds in een goede staat is.
Op de 2de verdieping vinden we 3 slaapkamers (14m², 10m² en 8m²) met eveneens nog een extra badkamer voorzien van toilet & douche ruimte.
De verwarming is via de centrale verwarming op aardgas, en ook dubbele beglazing is reeds geplaatst. Kortom meer dan ruimte en comfort genoeg in deze karaktervolle woning, indien u graag een bezoek had gewenst kan dit steeds via Alex op 0487/410.892 of via Alex@cornelis-partners.be
5 slaapkamers – 2 badkamers – aardgas – dubbele beglazing – klein beschrijf – rustige ligging


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in