Schoonaarde

Eegene 103

€ 230 000

Woning

bar 510 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Kwalitatieve CASCO-NIEUWBOUWwoning met zicht op groen!

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning die je naar eigen smaak kunt afwerken? Dan is dit de ideale oplossing. Deze woning kan zowel casco aangekocht worden als volledig afgewerkt!
Het lastenboek voorziet kwalitatieve afwerkingsmaterialen. Deze kunnen uiteraard volledig op maat van uw persoonlijke wensen worden aangepast. U hebt dus nog de volledige inspraak in keuze van keuken, badkamer, vloeren, deuren, ...
De woning is voorzien van een aangename, lichtrijke woonkamer met open, volledig uitgeruste keuken. Er zijn maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer plaats voor een ligbad en een douche. (vrij te beslissen). Tenslotte is er nog een praktische bergplaats en een garage . De zongerichte tuin met zicht op groen is een absolute troef!
Er zijn 5 woningen beschikbaar, waarvan 2 half open bebouwingen.
Verkoopprijzen casco afwerking (water en winddicht) vanaf 230.000€ (excl. registratierechten en btw), 262.900€ (inclusief registratierechten en BTW.)
Verkoopprijzen volledig afgewerkt vanaf 315.000€ (excl. registratierechten en btw), 365.750€ (inclusief registratierechten en BTW.)
Indien u verdere informatie wenst, contacteer ons op 09/232 21 50!


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in