Ronse

Woning

bar 357 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Ernergie lage, kwalitatieve woning met bureau, garage en tuin!

Klein beschrijf mogelijk! EPC attest: 151 kWh/m2 per jaar! Voor de snelle beslissers!
Deze instapklare woning ligt in de betere wijken van Ronse en heeft een groot bewoonbaar oppervlakte van 284 m² met heel veel mogelijkheden door het bureau/praktijkruimte/ winkel …..
Via de inkomhal en via de garage komt u binnen in de grote handelsruimte. Door de dubbele glazen deur loopt u door naar de lichtrijke leefruimte en de volledige uitgeruste keuken (23 m²) met granieten werkvlak. Tussen de living en de keuken zit een doorkijk houtcassette. Zowel via de keuken als de living hebt u rechtstreeks toegang tot de zuid gerichte tuin met terras. Verder is er een toilet met lavabo en toegang tot een gerieflijke droge kelder.
Op de 1ste verdieping tellen we 2 volwaardige slaapkamers (één hotelkamer met annex douchekamer en één slaapkamer met ingebouwde kasten), 2 badkamers (met massage douche) en een open bureau.
Op de 3de verdieping is er nog een grote en een kleine slaapkamer, de 3de badkamer en een berging/dressing.
Buiten kan u van op het grote terras (56 m²) genieten van de zuidgerichte tuin met tuinhuis.
Grote troef: DE KWALITEIT : super geïsoleerd, overal dubbel glas, CV op aardgas (brander HR Top) met een laag epc attest tot gevolg: 151 kWh/m² !!!
Kortom een aanrader voor wie op zoek is naar een mooi afgewerkte woning met veel ruimte, comfort, luxe, centrale ligging en de vele mogelijkheden! Voor meer info of een bezoek contacteer Marianne 0478/38.12.88

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in