Roborst

Woning

bar 1 815 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Karaktervolle gezinswoning met 3 slaapkamers op 18are15ca

BEZOEKDAG op ZATERDAG 20 oktober 2018 na AFSPRAAK. Bel naar Karin: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62.
Deze charmante woning vinden we in de Machelgemstraat nr.42 in het landelijke Roborst, met vergezichten over de Vlaamse Ardennen en toch in de onmiddellijke omgeving van alle grote verbindingswegen naar Zottegem en Gent. De opritten van de E40 in Wetteren en Erpe-Mere richting Brussel en Oostende zijn vlot bereikbaar. De woning werd grondig vernieuwd en heeft een gunstig EPC van 322kWh/m².
Via de ruime inkomhal met open trap en apart gastentoilet komen we in de gezellige en lichtrijke leefruimte. Aansluitend vinden we de geïnstalleerde keuken met ontbijtplaats. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een praktische badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad en toilet.
De tuin is zeer gezellig en voorzien van tuinbergingen. De oprit naast de woning geeft toegang tot de tuin en biedt plaats voor verschillende wagens.
TROEVEN: rustige ligging in het hartje van de Vlaamse Ardennen, vlotte verbinding naar de grote steden en openbaar vervoer, centrale verwarming, vernieuwde elektriciteit, solide structuur, isolerende beglazing, ruime bewoonbare oppervlaktes, afwerking in kwalitatieve materialen, gezellige tuin, …


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in