Overmere

Woning

bar 536 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Stijlvol afgewerkte nieuwbouw op 5are36ca

Deze prachtige nieuwbouw van slechts anderhalf jaar oud vinden we in de Begoniastraat 2 in Overmere. De woning is nieuw en heeft als voordeel dat reeds alles tot in de details werd afgewerkt. Ook de tuin, afsluitingen, tuinbergingen, terras, opritten zijn kwalitatief aangelegd.
De woning is zeer energiezuinig met weinig energiekosten met een E-peil van 19.
Via de inkomhal kom je in de ruime en lichtrijke leefruimte met open kwalitatieve moderne keuken. Daarnaast bevindt zich een geriefelijke berging/wasplaats. Via de grote schuiframen komen we op het prachtig aangelegde terras dat naadloos overloopt in het net aangelegde gazon met grasmatten. Er zijn twee grote tuinbergingen, waarvan eentje is ingericht als ontspanningsruimte. Op de verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer met grote inloopdouche, lavabomeubel én apart toilet. Vanuit één slaapkamer kom je met een vaste trap op de zolderverdieping.
De verkoop gebeurt onder het BTW-stelsel; bel naar Karin (0468/12 68 62) voor meer info hierover.
TROEVEN: moderne architectuur, vlot bereikbaar, zonnepanelen, regenwaterput, kwalitatieve keuken, veel bergruimte, HR-ketel, zeer energiezuinig, afgewerkt in kwalitatieve materialen, onderhoudsvriendelijke aangelegde tuin met opritten en terras in blauwe hardsteen, aankoop onder verkooprechten,…


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in