Ophasselt

Opbroek 11

€ 284 000

Woning

bar 324 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Moderne nieuwbouw met garage op 3are 24ca

BEL Karin: 0468/12 68 62
In deze rustige woonwijk in Ophasselt op het einde van een doodlopende straat vinden we deze praktische woning met zuidgerichte tuin. De woning werd gebouwd in 2009 en is zeer energiezuinig. Het EPC bedraagt 54kWh/(m2 jaar). Achteraan op het dak liggen 22 zonnepanelen met groenestroomcertificaten van €350. In de tuin met aangelegd terras vertoef je in een oase van rust.

Via de inkomhal met open trap en apart toilet kom je in de lichtrijke leefruimte met halfopen keuken. In de prijs zit een nieuwe DOVY-keuken van €15 000 begrepen die nog moet worden geplaatst en dus door de kopers nog kan worden gekozen.
Via de keuken kom je in de praktische bergruimte die uitgeeft in de garage.
Op de verdieping zijn er vier slaapkamers, een apart toilet en badkamer met ligbad, douche en dubbel lavabomeubel. De eigenaar heeft in de inkomhal en slaaphal nog een nieuw spanplafond laten plaatsen.
Doe uw bod vanaf deze prijs.
TROEVEN: rustige ligging, de grote invalwegen in de onmiddellijke omgeving, veel lichtinval, 4 slaapkamers, zeer energiezuinig, elektrische rolluiken, zonnepanelen met groenestroomcertificaten, elektriciteit conform, CV op gas, dubbele beglazing, nieuwe zelf te kiezen keuken, ….


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in