Ophasselt

Woning

bar 600 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Statige villa op 6 are met 4 slaapkamers en ruime garage

Deze mooie villa heeft een tijdloze look en vinden we in Vrijheid nr. 62 in Ophasselt, een deelgemeente van Geraardsbergen, in de omgeving van alle grote verbindingswegen naar Ninove, Zottegem en Geraardsbergen. Het openbaar vervoer, een basisschool en winkels bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. De villa staat op een grond van 6are. Het landelijke zicht en de rustige ligging zullen je bekoren.
Via de inkomhal komen we in de gezellige keuken en ruime living. Vanuit de keuken kom je via een kleine bergveranda in de verzorgde tuin met zicht over de velden. In de tuin werd een stevige buitenberging gebouwd.
Op het gelijkvloers bevindt er zich reeds een ruime slaapkamer, de badkamer en een apart toilet. Op de verdieping zijn er nog eens drie slaapkamers. De garage is zeer ruim en kan ook dienst doen als extra bergruimte. Er is overal veel lichtinval. Er zijn reeds nieuwe ramen met dubbele beglazing én rolluiken.
Doe uw bod vanaf deze prijs. Bel naar Karin voor meer info en een afspraak: 054/67 03 80 of 0468/12 68 62.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in