Oosterzele

Woning

bar 2 414 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Landelijke woning

Deze woning is gelegen te Oosterzele met een straatbreedte van 28,8m. De woning ligt op 5 minuten van de E40 te Wetteren. U komt binnen in de inkomhal, vervolgens heeft u een ruime living met inbouwcassette, aparte geïnstalleerde keuken met daar aansluitend een berging. Via de keuken komt u in de gang waar er zich 3 slaapkamers, toilet en badkamer met inloopdouche en lavabo bevinden. Met een uitschuifbare trap krijgt u toegang tot de zolder. De mogelijkheid is er om de zolder in te richten naar 2 à 3 extra (slaap)kamers. Voor wie zijn wagen niet graag buiten parkeert, er is een garage voor 2 wagens.
De gewelven bestaan uit beton. In 2013 werden de spouwmuren voorzien van isolatie (glaswol). In 2009 werd het dak vernieuwd, het onderdak is geïsoleerd met 12cm isolatie. De centrale verwarming is op gas en dateert van 2007. De ramen bestaan uit hard hout met dubbele beglazing en zijn vernieuwd in 1998.
Voor wie van verbouwingen houdt, kan de woning nog uitgebreid worden op het gelijkvloerse naar een bouwdiepte van 20cm en op de eerste verdieping naar een bouwdiepte van 15cm. U heeft tevens de mogelijkheid om een bijgebouw van 40m² te bouwen. Voor het plaatsen van een loods dient u voorafgaand een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen.
De ruime grondoppervlakte van 24a samen met de straatbreedte, liggen en de goede onderhoud zijn zeker een meerwaarde voor deze woning!
Wens je een bezoek? Contacteer dan Nicole op het nummer 0495/74.89.58

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in