Oostakker

Woning

bar 322 m²
bar 3
bar Neen
bar Ja

Volledig afgewerkte nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers te Oostakker

Nieuwbouwwoning met een totaal van 130m² bewoonbare oppervlakte. De woning biedt 3 slaapkamers (14m² en 2x 12m²) en is gelegen op een perceel van 322m². Deze bevindt zich aan de Invalidenplaats te Oostakker, dit op een rustige ligging doch zeer goed bereikbaar.
Bovenop is er nog de mogelijkheid om de zolderverdieping van 50m² af te werken!! Deze nieuwbouwwoning is tot in de puntjes afgewerkt! (sleutel op deur) Een overzicht van de afwerking & materialen kan u steeds op het kantoor bekomen. Deze duurzame, goed geïsoleerde en energiezuinige woning wordt standaard voorzien van 8 fotovoltaïsche zonnepanelen. Deze is gebouwd met superieure kwaliteitsmaterialen en geniet een luxueuze afwerking. Troeven zijn het dakterras en de zonovergoten zuid gerichte tuin die u volop kan bewonderen vanuit de living.
Deze prijzen zijn inclusief ereloon van de architect, EPB-studie en rioleringsaansluiting.
Ze zijn exclusief BTW, registratiekosten en ereloon van de notaris op de grondwaarde.
Plannen/lastenboek & routebeschrijving kan u steeds terugvinden bij documenten.
Vrij vanaf 07/2017.

Heeft u interesse in deze tot in de puntjes verzorgde nieuwbouwwoning contacteer dan Alex: 0487/410.892 of via Alex@cornelis-partners.beBereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in