Ninove

Woning

bar 288 m²
bar 2
bar Ja
bar Ja

Verzorgde gezinswoning met ruime garage en tuintje

VERKOCHT OP ENIGE BEZOEKDAG!
Deze halfopen bebouwing vinden we in de Pollarestraat nr.79 in Ninove, op wandelafstand van het centrum en toch in de omgeving van de grote verbindingswegen naar Brussel.
Via de voordeur kom je in de ruime living van 40m2 met open keuken. Aansluitend vinden we de badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Via een groot schuifraam kom je op het aangelegde terras. Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers. Op de tweede verdieping bestaat de mogelijkheid om een extra slaapkamer te maken.
De garage met automatische sectionale poort biedt plaats voor een grote wagen en geeft veel extra bergruimte. Naast de garage is er nog een extra autostaanplaats voorzien. Via de garage kom je ook rechtstreeks in de tuin.
TROEVEN: KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK, vlotte verbinding naar Brussel, openbaar vervoer in de buurt, dak geïsoleerd, dubbele beglazing en rolluiken, ruime bewoonbare oppervlaktes, aansluitingen TV en internet, gezellige tuin, …
Ideale starterswoning of als investering! Er werd reeds een vergunning voor een veranda op het terras aan de zijkant afgeleverd.
Bel snel naar Karin voor een afspraak: 054/67 03 80


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in