Nevele

Graaf van Hoornestraat 92

€ 1 295 000

Woning

bar 12 481 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Sublieme villa met groot bijgebouw op een terrein van meer dan 1 hectare

In het charmante en uiterst goed gelegen Nevele, treft u deze ruime villa in landelijke stijl op een grondoppervlakte van 12.500 m². De uiterst verzorgde villa en het bijgebouw bevinden zich in nieuwbouwstaat. Het domein omvat een prachtige aangelegde tuin met grote siervijver, die menig liefhebbers zal bekoren.
De private toegangsweg in kasseien leidt u langs het bijgebouw tot aan de villa. Bij het betreden van de inkomhal wordt u overvallen door een gevoel van ruimte en luxe. De prachtige gesculpteerde eiken trap is een ‘eyecatcher’. De imposante hal is adembenemend en straalt klasse en standing uit. De onberispelijke afwerking en het gebruik van duurzame materialen, zijn typerend voor de volledige villa. Het gelijkvloers omvat een riante lichtrijke living met een gezellige doorkijkhaard, een volledige hyper geïnstalleerde keuken, een master bedroom met zicht op de tuin, een luxueuze badkamer met dubbele lavabo, bubbelbad, douche en toilet en een ruime berging/wasplaats. De villa is volledig onderkelderd. Het gelijkvloers wordt verwarmd met een comfortabele vloerverwarmingsinstallatie. De bovenverdieping met een vloerbedekking in massief parket, heeft eveneens een royale zitruimte. Via het dakterras heeft u een prachtig vergezicht op de omringende natuur. Aan slaapgelegenheid en comfort hier geen gebrek, want u treft nog drie ruime slaapkamers en een verzorgde badkamer met douche.
Hier spreken van een bijgebouw is een ‘understatement’. Het gebouw is opgetrokken in dezelfde kwaliteitsvolle materialen als de villa en heeft een buikbare grondoppervlakte van 222 m². De vier elektrisch bedienbare sectionale poorten maken het gebouw zeer praktisch en voor vele doeleinden geschikt. Zowel voor de hobbyist als voor de zelfstandige ondernemer met bijvoorbeeld een para-agrarische activiteit, kan dit gebouw van onschatbare waarde zijn.
De ligging is zonder twijfel top. Nevele ligt vlakbij alle belangrijke verkeersassen rond Gent en autosnelwegen. U treft alle dagelijkse noden in de onmiddellijke omgeving (scholen, kinderopvang, warenhuizen, openbaar vervoer,…). Tenslotte heeft u nog de mogelijkheid om extra 2HA landbouwgrond bij te kopen. Met reden is deze unieke eigendom een opportuniteit te noemen op de vastgoedmarkt, die zijn gelijke niet kent. Bent u ook gecharmeerd door deze prachtige eigendom, bel dan snel naar Gunther 0478/77.05.22Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in