Mullem

Mansborre 7

€ 440 000

Woning

bar 355 m²
bar 3
bar Ja
bar Neen

Prachtige woning in landelijke omgeving!

Deze luxueze woning is gelegen in het pittoreske Mullem. Via de prachtige toeganspoort betreedt je de authentieke wijk ‘t Kloosterken’. De gehele benedenverdieping is afgewerkt met natuurstenenvloer en eikenhouten deuren.
U betreedt de woning via een inkomhal met apart toilet en ingemaakte kasten. Via de lichtrijke leefruimte treffen we de compleet uitgeruste keuken, met hoogwaardige afwerking zoals granieten werkblad en Miele toestellen. Aansluitend vindt u een ruime berging.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer is uitgerust met ingebouwde kasten en een balkon, de 2e slaapkamer heeft een opmaat gemaakt bureau en kasten. Naast de 3 slaapkamers vinden we de ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wasbak met stenen blad. (Flour & Furniture). De zolder is reeds geïsoleerd!
De zuidwest tuin is ontwerpen door een tuinarchitect en reeds perfect onderhouden. Buiten beschikt u tevens over 2 terrassen.
Tevens beschikt de woning over een ruime garage met elektrische poort en een extra kamer die met de trap toegankelijk is.
Voor meer info en een bezoek, contacteer Thomas op 0498/577.011


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in