Merksem

Dokter Maurice Timmermanslaan 100

€ 317 000

Woning

bar 157 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Ruime bel-etage woning met 4 slaapkamers en tuin

Deze erg ruime bel-etage is gelegen op een boogscheut van het nieuw aangelegde Kroonplein en het Rozendaelpark, in de onmiddellijk omgeving van scholen, openbaar vervoer en winkels.
De woning leent zich uitermate tot het uitoefenen van een zelfstandige activiteit. Eveneens kan het huis als kangoeroe-woning ingezet worden.
Op het gelijkvloers bevinden zich een garage (22m2) met automatische poort en een polyvalente ruimte/studio (37m2) met badkamer en apart toilet. Deze ruimte geeft rechtstreeks uit op de ZO-gerichte, aangelegde tuin (45m2).
Op de eerste verdieping komt u in de grote leefruimte (32m2) met houtkachel en aansluitend de open ingerichte keuken welke voorzien is van een leuke ontbijthoek. Vanuit de leefruimte heeft u rechtstreekse toegang tot het ruime terras (22m2). Verder bevindt zich op de eerste verdieping nog een apart toilet.
Op de 2 verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een dressing, en een badkamer met ligbad , badkamermeubel met dubbele lavabo en toilet.
TROEVEN: elektrische installatie conform, vernieuwde CV, ruime droge kelder, elektrische rolluiken, parlofoon op elke etage, veel ingemaakte maatkasten, centrale ligging, mogelijkheid tot kangoeroe-wonen, mobiscore 9.2, volledig INSTAPKLAAR!
Heb je na het bekijken van de virtuele tour nog bijkomende vragen of kom je graag ter plaatse eens ontdekken? Bel Kenny op 0471/45.44.76.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in