Merksem

Woning

bar 90 m²
bar 2
bar Neen
bar Ja

Instapklare 2 slaapkamer woning met ruim terras

Instapklare gezinswoning met 2 slaapkamers en zonnig terras gelegen in een rustige straat in woonbuurt ’t Dokske te Merksem, nabij de Bredabaan en in de onmiddellijke omgeving van winkels, restaurants, openbaar vervoer en scholen.

Via de inkomhal komt u in de gezellige eet- en leefruimte (30m2). Aansluitend op deze woonkamer bevindt zich de volledig ingerichte open keuken (16m2). Deze geeft uit op een ruim zonnig terras/koer (28m2) Achteraan op de benedenverdieping is er ook nog een apart toilet.

De eerste verdieping bestaat uit een grote (16m2) en kleine slaapkamer (7m2). Ook bevindt zich hier een badkamer met ligbad, lavabo en toilet.

Troeven: Zuid-West gericht terras/koer (28m2 ), droge kelder (12m2), nieuwe centrale verwarming op aardgas, conforme elektrische installatie, vernieuwd dak met lichtkoepel boven de keuken, dubbel glas, rolluiken (bovenverdieping), centrale ligging, gemakkelijk parkeren voor de deur,…

Het EPC van vóór de aanpassingen bedraagt 451 kWh/m2.

Hebt u na het bekijken van de virtuele tour nog bijkomende vragen of wenst u graag een bezoek ter plaatste, bel Dries op 0470/10.72.17.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in