Merksem

Woning

bar 225 m²
bar 3
bar Neen
bar Ja

Alweer VERKOCHT! op 1e BEZOEKDAG! RANDY REMUE 0479/99.99.90 als u ook op 1 DAG wil verkopen.

Alweer VERKOCHT! op 1e BEZOEKDAG! RANDY REMUE 0479/99.99.90 als u ook op 1 DAG wil verkopen.
ABSOLUTE TOPPER na telefonische afspraak via Randy Remue op 0479 99 99 90, meer info via www.facebook.com/remuerandy - LIKE de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwe woningen. Vlak aan de verbinding met de Ringlaan treffen we in MERKSEM in de LAAGLANDLAAN 248, deze statig instapklare burgerwoning met 3 slaapkamers en gezellige stadstuin. Indeling: Via de charmante inkomhal krijgen aan de linker zijde toegang tot de zeer ruime zithoek en eetplaats. Aansluitend komen we terecht in de ruime open keuken voorzien van alle toestellen en massief natuurstenen werkblad. Via de sas achteraan hebben toegang tot de ruime badkamer met wastafel, alsook de charmante gezellige stadstuin met ruim tuin huis.
Op de 1e verdieping treffen we 2 ruime slaapkamers met bijzonder accent op de gerenoveerde houten vloer in de MASTERBEDROOM. Via een vaste trap komen we terecht op de volledig ingerichte zolderslaapkamer.
Deze woning is een ABSOLUTE TOPPER voor starters, gezinnen en investeerders. Gelegen vlakbij de oprit de RING Antwerpen en Antwerpen Centrum, scholen, winkels en openbaar vervoer. VOOR ZEER SNELLE BESLISSERS!!

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in