Merelbeke

Woning

bar 404 m²
bar 4
bar Neen
bar Ja

FLORA-LIEDERMEERSPARK: woning met tuin en garage

BEZOEKDAG IS REEDS VOLZET.
TIP: U KAN UZELF ALTIJD INSCHRIJVEN OP ONZE WEBSITE WWW.CORNELIS-PARTNERS.BE ZODAT U ALS EERSTE OP DE HOOGTE GEBRACHT WORDT VAN ONZE NIEUWE PANDEN.
Via de inkomhal met gastentoilet, komt u binnen in de zonnige ruime leefruimte met veel lichtinval (35m²), de geïnstalleerde keuken (11m²), een ruime berging (4m²) en de garage. Van uit de living en de keuken hebt u toegang tot het zuid-west gerichte terras en kan u volop genieten van de tuin met tuinhuis.
Op de eerste verdieping tellen we 4 volwaardige slaapkamers (14, 13, 10 en 10m²) en een ruime badkamer (ligbad, douche en lavabo in een meubel en toilet)
Door de nieuwe brander op aardgas (2015), overal dubbel glas en de geïsoleerde ruime zolder hebt u hier een laag EPC van 208 kWh/m².
GROTE TROEF: DE LIGGING: Mobiscore: 8,5/10! De woning is gelegen in een kindvriendelijke doodlopende straat, op wandelafstand van het Liedermeerspark, scholen en winkels. UZ Gent op 3 km, Gent-centrum of St. Pietersstation op 5 km en 1 km naar het opritten complex R4, E40 en E17.
BELANGRIJK : Alle bezoeken vinden plaats onder de nodige veiligheidsvoorschriften, waarbij we zeker de social distancing en de hygiënemaatregelen moeten naleven! Zie onze website of klik hier
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in