Merelbeke

Woning

bar 944 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Bottelare: ruime bungalow op de 2de bouwlijn met groen uitzicht op 944 m²

BELANGRIJK : Alle bezoeken vinden plaats onder de nodige veiligheidsvoorschriften, waarbij we zeker de social distancing en de hygiënemaatregelen moeten naleven! Zie onze website of klik hier
Unieke kans: deze op te frissen bungalow (181 m2) ligt op de 2de bouwlijn in het rustige Bottelare met een groen, wijds uitzicht.
Via de inkomhal, met toilet en lavabo, kom je in een lichtrijke, ruime leefruimte (gasleiding voor een gashaard zit klaar), gevolgd door een grote leefkeuken. Verder beschikt de woning over 3 volwaardige slaapkamers, een bureau/dressing (4de kamer), een badkamer met inloopdouche en een praktische wasplaats/berging.
Deze functionele woning is volledig onderkelderd (181 m2) met een garage (elektr. sectionale poort), wijnkelder en vele aparte kelder ruimtes. Zeer praktisch en gemakkelijk om extra leidingen aan te leggen en de volledige vloerplaat van het gelijkvloers te isoleren. De zolder is ook nog eens een ruimte van 181 m2, geïsoleerd op de betonnen gewelven en met een nieuw pannen dak (2005). De woning wordt verwarmd met CV op aardgas, Junkers HR +, 2011. De volledige woning beschikt over heel veel glaspartijen, zodat u mits een renovatie er een mooie, moderne en lichtrijke thuis kan van maken.
De grote troef is natuurlijk de 2de bouwlijn, de zuid-oost gerichte terrassen van waarop u kan genieten van de groene omgeving en de stilte.
Voor meer info of een bezeok, contacteer Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in