Merelbeke

Woning

bar 208 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

FLORA: te renoveren woning met tuin, garage en parkeerplaats

BELANGRIJK : Alle bezoeken vinden plaats onder de nodige veiligheidsvoorschriften, waarbij we zeker de social distancing en de hygiënemaatregelen moeten naleven! Zie onze website of klik hier
Bent u op zoek naar een woning dat u naar eigen smaak kan inrichten? Dan is dit de ideale woning voor u! Dit huis biedt vele mogelijkheden, maar moet worden gerenoveerd.
Indeling: via de inkomhal komt u binnen in een ruime leefruimte, gevolgd door de keuken en de badkamer. Op de eerste vedieping tellen we 2 slaapkamers (18 en 11m²) en via de vaste trap bereiken we de 3de en 4de slaapkamer met een open zolderruimte (10 en 12m2).
Troef: voor de woning is er een privé auto staanplaats en een garage met doorgang tot de tuin. Daar de tuin zuid-oost gericht is, kan u de hele dag genieten van de zon.
Extra troef: DE LIGGING = MERELBEKE-FLORA !!! Op wandelafstand van Merelbeke station/bus, winkels en scholen. 2 km naar de Carpool parking Merelbeke (E40, E17 en R4) en 4 km naar Gent Zuid. De ingang van de Gentbrugse Meersen ligt op 2,7 km.
(Ver)bouwvoorschriften: u mag max. 17m diep bouwen op het gelijkvloers en max 13m diep op 1ste verdieping. De 3de bouwlaag moet gerealiseerd worden onder het zadeldak. De algemene bouwvoorschriften van de gemeente Merelbeke zijn van toepassing.

U hebt recht op de sloop- en heropbouwpremie van 7.500 euro. De Vlaamse regering besliste om deze premie te verlengen tot eind 2020. Deze kan enkel aangevraagd worden door natuurlijke personen, uiterlijk binnen de 3 maanden na de aanvraag voor de omgevingsvergunning voor sloop- en heropbouw. Je hoeft dus niet te wachten op de ontvangst van de effectieve vergunning om je slooppremie aan te vragen.
Wenst u meer informatie of een bezoek? Contacteer Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in