Merelbeke

Zwijnaardsesteenweg 105

€ 230 000

Woning

bar 3 488 m²
bar 2
bar Ja
bar Ja

Gezellige woning op 3500 m2 grond en op enkele stappen van centrum Gent

Uw contactpersoon: Floris – 0476 330 322. Deze woning heeft een unieke combinatie van voordelen. Ze ligt op enkele 100 meter van centrum Gent en geeft tegelijkertijd een onbetaalbaar uitzicht op een groot natuurgebied, waarvan ruim 3500 m2 uw eigendom wordt bij aankoop van deze woning.

Aan de voordeur is een inkomhall die onmiddellijk toegang biedt aan zowel de living als de eetplaats. De woning heeft een gezellige living met een houtstoof. De eetplaats en de keuken bieden dat oogverblindende zicht op de eindeloze “Meersen”. Achteraan de woning bevindt zich een hoog terras om te genieten van de mooie vergezichten. Vanop het terras heeft men onmiddellijk toegang tot de enorme oppervlakte grond die hoort bij deze verkoop. Beneden is er ook een toilet. Vanuit de eetplaats biedt de trap toegang tot de verdieping, waar 2 ruime slaapkamers en een badkamer voor de nodige rust zorgen. De nachthall is ruim genoeg om de ruimte creatief te benutten.

Laat u leiden door deze unieke opportuniteit en bel vandaag nog voor een bezoek! 0476 330 322 of floris@cornelis-partners.be


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in