Merelbeke

Gontrode Heirweg 31

€ 249 000

Woning

bar 310 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

FLORA: uitstekend gelegen woning met tuin, garage en atelier

Voor meer inlichtingen of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88
Deze belle-etage woning biedt veel mogelijkheden maar moet opgefrist worden.
Indeling: op het gelijkvloers zijn er 2 kamers die kunnen dienen tot een bureau/speelkamer en een grote berging/wasplaats en de toegang tot de droge kelder. Er is een ruime garage (plaats voor een auto en fietsen) met elektrische poort en een rechtstreekse doorgang naar de tuin en het atelier. U hoeft met uw groenafval dus niet door de woning te lopen. Door de garage hebt u steeds een parkeerplaats voor de deur.
Op de eerste verdieping is er de leefruimte met OH en parket, de keuken met toegang tot het terras en de badkamer met lavabo, ligbad en toilet.
Op de 2de verdieping tellen we 3 kamers, waar van één kleine kamer met ingemaakte kasten (dressing).
In 2008 zijn de ramen vernieuwd, hoogrendementsglas 1.1 in pvc-profielen en in 2010 zijn er vooraan elektrische rolluiken geplaatst alsook in de keuken achteraan. Het dak is geïsoleerd.
TROEF: in de tuin is er een groot terras en een atelier van 4 x 10 meter = 40m2! Deze kan dienst doen voor verschillende doeleinden.
EXTRA TROEF: DE LIGGING! Op wandelafstand van Merelbeke station, winkels en scholen. 2 km naar de Carpool parking Merelbeke (E40, E17 en R4) en 4 km naar Gent Zuid.
Meer info nodig? Bel Marianne: 0478 38 12 88.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in