Merelbeke

Woning

bar Neen
bar 2
bar Neen
bar Ja

Recent 2 slaapkamer appartement inclusief autostaanplaats en kelder.

Dit zuidgericht appartement is pas 5 jaar oud. Dit jonge gebouw voldoet aan alle nieuwe en strenge bouwvoorschriften. E-peil: E76 - Epc:126.04 kWh m2/jaar – geluidsisolerend dubbel glas in aluminium profielen (Windsol) = laag energieverbruik en elektriciteit conform AREI !
Via de inkomhal kom je binnen in een gezellige lichtrijke leefruimte met een open geïnstalleerde keuken die rechtstreeks toegang geeft tot het zuidgericht terras.
Verder beschikt u over 2 slaapkamers, een badkamer (ligbad/douche, dubbele lavabo in meubel), een apart hangtoilet met lavabo en een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De gang en 1 slaapkamer zijn ingericht met praktische maatkasten. Alle ruimtes beschikken over hoge plafonds wat een aangenaam ruimtelijk gevoel en openheid creëert.
Voor het appartement hebt u een privé autostaanplaats en ondergronds een privé kelder. Verder beschikt u over een gemeenschappelijk fietsenberging en vuilnisberging.
Dit pareltje is gelegen op een topligging: scholen, winkels en alle belangrijke invalswegen (E40, E17en R4) in de onmiddellijke nabijheid. Merelbeke station op 2.5 km en Gent Zuid op 6 km. Faculteit Dierengeneeskunde op slechts 1.5 km. Dus ook een ideale investering voor studerende kinderen.
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in