Merelbeke

Woning

bar 290 m²
bar 2
bar Ja
bar Ja

Flora-wijk: charmante woning met tuin en garage.

ALWEER VERKOCHT OP EERSTE BEZOEKDAG!

Compromis voor 01/06/2018 = klein beschrijf mogelijk : 5% registratierechten i.p.v. 7% !
Bent u op zoek naar een degelijke woning? Dan is dit de ideale woning voor u! Dit huis is instapklaar, perfect onderhouden, goed georiënteerd en biedt vele mogelijkheden. De woning is goed geïsoleerd, CV op aardgas, dubbel glas, Epc: 240 kWh en elektriciteit conform AREI (tem 27/06/2036) !
Indeling: via de inkomhal met maatkasten komt u binnen in de lichtrijke leefruimte (30m2), gevolgd door de open keuken (8m2) met rechtstreeks toegang tot het terras en de mooi aangelegde tuin.
Op het gelijkvloers: een mooie slaapkamer (13m2) annex badkamer (7m2), apart toilet, praktische wasplaats en berging.
Op de 1ste verdieping is er een 2de slaapkamer (17m2 + ingemaakte kasten en een nis) een ruime overloop/bureau (10m2) en een 3de nog in te richten kamer (geïsoleerd, radiator, elektriciteit en internet zijn geplaatst, Quick step laminaat ligt klaar). Daarboven is er nog een zolder/berging.
Verder beschikt u nog over een droge praktische kelder, een garage met elektrische poort met doorgang tot de tuin en het tuinhuis. Van op het terras kan u in alle rust en privacy genieten van de zuid-west gerichte tuin.
Deze gezellige woning is gelegen in een rustige straat, éénrichtingsverkeer, voldoende parkeerplaatsen, scholen en winkels op wandelafstand, bus en Merelbeke station op 500m, tram Moscou op 1,5 km. Voor de snelle beslissers !
Wenst u meer informatie of een bezoek? Contacteer Marianne: 0478 / 38 12 88.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in