Merelbeke

Woning

bar 150 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Gerenoveerde rijwoning met garage en autostaanplaats

Gerenoveerde woning op een ideale ligging in het centrum van Merelbeke. Alle winkels, openbaar vervoer, scholen en invalswegen in de nabijheid.
Via de inkomhal komt u in de gezellige leefruimte met salon, gevolgd door de keuken, de nieuwe badkamer (ligbad, lavabo, toilet, aansluiting voor wasmachine en droogkast) en de veranda. Aansluitend heeft u nog een garage en een autostaanplaats die te bereiken is via een zijweg om de hoek.
Op de eerste verdieping hebben we 2 grote slaapkamers (16m² en 14m²) voorzien van parket. Eén kamer heeft een lavabo en ingemaakte kasten. Via een nieuwe vaste trap komen we in een mooie afgewerkte zolderkamer met een grote velux, zonsverduistering, lavabo en ook ingemaakte kasten. Daarboven is er nog een kleine afgewerkte zolderruimte voorzien.
Extra troeven: de elektriciteit is volledig vernieuwd, nieuwe PCV ramen (2009) met geluidsisolerend glas, alle kamers hebben CV op aardgas, dak is vernieuwd en super geïsoleerd (2009), vandaar de lage EPC waarde: 280. Klein beschrijf mogelijk! Kortom de perfecte starterwoning of de ideale belegging.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in