Melle

Woning

bar 506 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

MELLE-VOGELHOEK / FLORA: gerenoveerde woning met groot atelier

UNIEK KANS: hier kan u wonen en werken combineren! Het atelier (BJ 1991) heeft een oppervlakte van 215 m² met een verdieping, een sectionale poort, geïsoleerd dak, elektriciteit conform 2029, aansluiting stadswater, toilet en lavabo.
De woning is volledig gestript in 2015 waardoor het EPC van 758 naar 129 kWh is gedaald! Uitgevoerde werken: nieuwe keuken, badkamer, vloeren, leidingen, dak, ramen, elektricteit, CV op aardgas HR, incl. 11 zonnepanelen 2018 enz.
Indeling gelijkvloers: een volwaardige slaapkamer, een praktische dressing, een ruime badkamer met inloopdouche, lavabo in meubel en toilet, een praktische berging/wasplaats met toegang tot de droge kruipkelder.
1ste verdieping: overloop met een 2de toilet en lavabo, een lichtrijke leefruimte met de open keuken. Via het schuifraam hebt u toegang tot het terras.
2de verdieping: een gezellige studio aan met kitchenette, een aparte slaapkamer/bureau, dressing en douche kamer.
Buiten beschikt de woning over 3 terrassen (één overdekt), een aangelegde tuin en een oprit met plaats voor 2 wagens.
TOP-LOCATIE! Op 2 km van de Gentbrugse Meersen. Bus, tram, trein (Merelbeke-station) op wandelafstand! Scholen en winkels in de onmiddellijke nabijheid. Oprit R4 Melle op slechts 1 km en Gent-Zuid op fietsafstand (5km) = Mobiscore: 8,4/10.
Voor de snelle beslissers? Bel Marianne: 0478 38 12 88.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in