Melle

Woning

bar 291 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

MELLE-VOGELHOEK / FLORA: gerenoveerde woning met oprit en tuin

Deze 100% instap klare woning is volledig gestript in 2015 waardoor het EPC van 758 naar 129 kWh is gedaald!
Uitgevoerde werken: alles is vernieuwd: keuken, badkamer, vloeren, leidingen, dak, ramen, elektricteit (conform tot 2040), CV op aardgas HR. De vloer, dak en achtergevel zijn geïsoleerd, incl. 11 zonnepanelen 2018, regenwater put … enz.
Indeling: op het gelijkvloer is er een volwaardige slaapkamer, een praktische dressing en een mooie, ruime badkamer met inloopdouche, lavabo in meubel, toilet. Verder loopt u door naar de praktische berging/wasplaats met toegang tot de droge kruipkelder.
Op de 1ste verdieping is er de lichtrijke leefruimte met maatkasten en bureau en de open keuken. Via het schuifraam hebt u toegang tot het terras waar u in alle rust kan genieten. Op de overloop is er een 2de toilet met lavabo.
Op de 2de verdieping treffen we een gezellige studio aan met kitchenette, een aparte slaapkamer/bureau, dressing en douche kamer.
Buiten beschikt de woning over 3 terrassen (één overdekt), een aangelegde tuin en een oprit met plaats voor 2 wagens.
TROEF = TOP-LOCATIE! Op 2 km van de Gentbrugse Meersen. Bus, tram, trein (Merelbeke-station) op wandelafstand! Scholen en winkels in de onmiddellijke nabijheid. Oprit R4 Melle op slechts 1 km en Gent-Zuid op fietsafstand (5km) = Mobiscore: 8,4/10.
Voor de snelle beslissers? Bel Marianne: 0478 38 12 88.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in