Melle

Woning

bar 874 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Open bebouwing met 4 slaapkamers en garage in Melle-Vogelhoek

Deze uitstekend gelegen woning ligt in een doodlopende straat (zeer kindvriendelijk) op de grens met Merelbeke-Flora en Melle-Vogelhoek.
Via de ruime inkomhal met gasten toilet komt u binnen in een lichtrijke leefruimte met toegang tot het terras en de tuin, gevolgd door de keuken, een droge kelder en de garage met sectionale geïsoleerde poort (2010).
De woning telt boven 4 volwaardige slaapkamers en de badkamer. Via een luik bereik je zolder die nog kan ingericht worden tot extra kamers.
De aangelegde, afgesloten tuin en het grote terras liggen volledig zuidgericht! Daar kan u volop genieten van de zon en de rust.
De woning heeft overal dubbel glas (2007) en wordt verwarmd op aardgas (2011- alle leidingen, radiatoren, thermostatische kranen zijn vernieuwd) De keuken kan wel een opfrisbeurt gebruiken.

TROEF: DE LIGGING !!! Een doodlopende straat met dus weinig of geen verkeer in een jonge en kindvriendelijke buurt, op wandelafstand van de bushalte en Merelbeke station! Voor de woning is er een gemeenschappelijk petanque plein. Vier maal per jaar zijn er buurtfeesten (Nieuwjaarsreceptie, paasbrunch, …) Enjoy !!!
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in