Melle

Woning

bar 350 m²
bar 3
bar Neen
bar Ja

Instapklare gezinswoning te Melle met 3 slaapkamers en een zuid gerichte tuin.

BEZOEKDAG IS VOLZET!!

Deze gezinswoning vinden we terug in de vlot bereikbare doch rustige Tuinstraat te Melle. E17/E40 alsook de oprit van de R4 zijn vlakbij waardoor de Tuinstraat een ideale uitvalsbasis is.
Bij het binnenkomen lopen we door de inkomhal door naar de open getrokken living met open keuken; in totaal een ruime 40m². Vanuit de living hebben we een mooi zicht op de zuid gerichte tuin van maar liefst 200m² Die enerzijds ook nog een handige uitweg heeft naar de Nonnenwegel alsook via de poort naast de woning kan je steeds met de fietsen in de tuin terecht. Op het gelijkvloers vinden we ook nog de 1ste badkamer die in 2015 is aangepakt ( 7m² ) en de steeds handige opbergkelder.
Op de 1ste verdiepding vinden 2 slaapkamers terug ( 11m² & 12m² ) alsook de 2de badkamer met douche. De zolder is eveneens volledig afgewerkt als slaapkamers ( 22m² ) De centrale verwarming is op aardgas en volledig tot boven doorgetrokken.
Reeds dubbele beglazing sinds 2006 vernieuwd alsook een conform elektriciteitsattest.
Kortom indien deze statige gezinswoning van maar liefst 160m² met 3 slaapkamers u kan bekoren, neem dan contact op met Alex Casteels: 0487/410.892 of via Alex@cornelis-partners.be

De 1ste bezoekdag gaat door op zaterdag 22/12 na het maken van een afspraak.Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in