Melle

Woning

bar 230 m²
bar 3
bar Ja
bar Ja

Instapklare woning te Melle met 3 slaapkamers en garage.


Deze in 2000 totaal gerenoveerde en uitgebreide woning werd tot op vandaag met den nodige liefde onderhouden wat we ook direct merken bij het binnenkomen in de woning.
Op het gelijkvloers vinden we direct een ruime inkomhal met een praktische ingerichte bureel ruimte en links toegang tot een ruime garage van maar liefst 34m². Naar de rechterkant toe komen we in de leefruimte die verwarmd kan worden met de speksteenkachel en aanpalend de open keuken met heel wat lichtinval naar de tuin toe. Daarachter is er nog de steeds handige bergruimte(16m²) voorzien.
Op de eerste verdiepingen vinden we dan nog eens 3 slaapkamers( 18m², 14m² en 10m² ) alsook een volledige vernieuwde badkamer. Het gebruik van luxe materialen in elke ruimte dient hierbij wel opgemerkt te worden. Buiten vinden we nog een mooi aangelegde tuin met terras in tropische hardhout; een tuinhuis en een charmante vijver.
Zonnepanelen zijn niet inbegrepen.

Deze totaal instapklare woning vinden we terug op een zeer vlot bereikbare locatie te Melle, waar alles binnen handbereik is en nabij de E17/E40 & R4.

Kortom een woning die zeker de moeite waard is om eens te bezoeken, dit kan na contact met Alex Casteels: 0487/410.892 of via Alex@cornelis-partners.be

Eerst volgende bezoekmoment: aanstaande woensdag vanaf 16u na afspraak.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in