Melle

Proefhoevestraat 3

€ 920 000

Woning

bar 2 290 m²
bar 4
bar Ja
bar Ja

Authentieke villa met praktijk, atelier en prachtige tuin.

Deze parel is prachtig gerenoveerd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. U komt de villa binnen via de imposante hal met de authentieke eiken trap, gevolgd door een ingerichte praktijkruimte met wachtzaal (beiden voorzien van airco) en een toilet. Patiënten/klanten kunnen langs een 2de deur naar buiten zodat de privacy gerespecteerd blijft.
De gezellige leefruimte (60 m²) is gevloerd met volle eiken parket 4 cm, beschikt over een houtcasette Flam en maatkasten. Via de grote raampartijen hebt u toegang tot het terras en kan u genieten van een prachtig aangelegde tuin.
De nieuwe keuken is super geïnstalleerd (Miele toestellen: inductie kookvuur, dampkap Ventomatic met motor op de zolder, ijskast, vaatwas, microwave, elektrische oven 90 cm van Gaggenau en een dubbele gootsteen). Deze leefkeuken beschikt eveneens over grote raampartijen tot op de grond met toegang tot de 2 terrassen. Verder loopt u door naar een dubbele, praktische garage met vele kasten/berging.
De eerste verdieping telt 4 volwaardige slaapkamers/bureau met parket, 2 badkamers (één met ligbad en één met inloopdouche) en een praktische wasplaats. De masterbedroom telt vele inbouwkasten en een 2de kamer heeft een balkon.
De 2de verdieping is één grote zolder die nog kan ingericht worden.
Verder beschikt de woning over een groot atelier (9.5 x 8.5m) met toilet en lavabo. Deze ruimte kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.
In de zuidgerichte tuin met terrassen en een vijver kan u in alle rust genieten van de stilte en het uitzicht.
Extra troef: dit uniek pand heeft heel veel potentieel en biedt vele mogelijkheden. Door de praktijk en het atelier is deze villa uiterst geschikt voor een dokter, tandarts, vrij beroep, zelfstandige, samengestelde/grote gezinnen, kangeroe woning, … enz.
Alle belangrijke invalswegen, winkels en scholen in de nabijheid.
Bekijk ook onze video https://youtu.be/ywKqe0PVE3M
Voor meer info of een bezoek, contacteer Marianne: 0478 38 12 88.


Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:U droomwoning niet gevonden? 
Schrijf je dan in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.
schrijf je in